„Seoses peaesinduse kolimisega Laagrisse on meil Tallinna kesklinnas üle väärtuslikku aega, pinda, häid tööriistu ja kogenud mehhaanikuid,“ ütles keskuse juhataja Kristo Kannik. „Ühe konkreetse Prantsuse automargiga, 12 aasta pikkusele kogemusele tuginedes, tervitame nüüd võimalust teenust pakkuda kõikidele Prantsuse kaubiku omanikele olenemata margist“ lisas Kannik.

Ametlike esinduste turule keskus oma sõnul siiski ei trügi. Keskendutakse üle 4 aasta vanustele Prantsuse kaubikutele ja pakutakse alternatiivi klientidele, kes ootavad kiiremat teenust, soodsamat tunnihinda või kesklinna asukohta. „Garantiitööd ja garantiiaegne hooldus jäägu ikka ametlike esinduste teha. Neil on olemas asjakohane tehniline tugi ja värskeimad koolitused.“ ütles Kannik.

City Motors on Renault kaubamärki kandvaid Prantsuse kaubikuid remontinud ja hooldanud alates 2002 aastast. Peaesindus kolis 2014 aasta sügisel Laagrisse, Pärnu mnt. 541. Staadioni tänava Prantsuse kaubikute keskus on ainus omalaadne Tallinna kesklinnas. Staadioni tänava esinduses töötab endiselt ka Renault ja Dacia müügi ning hoolduskeskus.