Alates järgmisest nädalast ehk 26. juunist alustab Horvaatias teenus nimega UberBOAT, mis on mõeldud selleks, et anda turistidele ja kohalikele võimalus liikuda eelkõige Spliti lennujaama ja erinevate Aadria meres asuvate saarte ja rannaäärsete punktide vahel.

Uber on paaditeenust katsetanud varemgi näiteks Miamis ja Istanbulis, proovitud on ka muid eriteenuseid nagu näiteks UberCOPTER Lõuna-Prantsusmaal. Uus Horvaatia UberBOAT saab olema aga saadaval terve hooaja vältel.

Neli põhilislt sihtkohta, mille vahel rakendusega sõita saab, on Split, Spliti lennujaam, Hvar ja Dubrovnik. Paate saab rentida ka pooleks ja terveks päevaks ja siis on võimalik ka erinevatele saartele reisida.

Tellimine käib samamoodi nagu autogagi, ehkki paat muidugi tänavale kliendile järele tulla ei saa. Algoritm suunab kliendi lähimale sobivale kaile ja paat korjab ta sealt peale.

Hinnad erinevad mõistagi maismaatakso kilomeetritariifidest. Paadisõit Spliti lennujaamast Splitti või Hvari maksab 352 eurot (see alus võtab peale kuni kaheksa inimest, tosin inimest peale võtva paadi rent maksab 440 eurot).