• Müügile jõuab suvel
• Tippversioonil GTi 200 hobujõudu
• Hind algab alla 10 000 euro piiri

Uue Peugeot 208 esiosa on saanud esipamprisse integreeritud laiema iluvõre ja kahes toonis esituled. Nüüdsest kuuluvad mudeli standardvarustusse 3D lahendusega LED tagatuled, mis oma visuaalse signatuuri poolest imiteerivad lõvi küüniseid.

Lisaks pakutakse 208-l rohkelt linnas liiklemist lihtsustavat mugavus-ja turvavarustust nagu Active City Brake, MirrorScreen, tagumine parkimiskaamera ja parkimisabi.

Kõik 208 versioonid saavad uue disainiga veljed ning lisavarustusena pakutakse erinevat tüüpi 16- ja 17-tolliseid eksklusiivseid valuvelgi, mis on värvitud, teemantlihvitud või lasergraveeringuga. Värvivalikusse lisandub erksaid värvitoone ning kroomitud küljepeeglid kuuluvad nüüd alates kolmandast varustustasemest standardvarustusse.

Ka uue Peugeot 208 mudelirida hakkab kroonima 200-hobujõuline sportlik tippversioon GTi, millega võtab kiirendus 0-100km/h aega vaid 6 sekundit ja keskmiseks kütusekuluks on seejuures 4,7 l/100km.

Uusimad PureTech ja BlueHDi tehnoloogiaga mootorid vastavad Euro6 heitmestandardile, pakkudes oma klassi madalaimat kütusekulu alates vaid 3 l/100 km. Mootoreid on valikus kokku kuus ning käigukaste saab valida nii manuaalsete kui poolautomaatsete vahel.

Uuenenud 208 hinnad avalikustatakse alles kevade lõpus, kuid etteruttavalt on teada, et hinnakiri stardib alla 10 000 euro piiri ning Baltikumis pakutakse lisaks 5 aastast pikendatud tehasegarantiid.