Lugematu hulga plära töötasid läbi Erik Teose, Tanja Šarl, Ajatu Krampis, Seajala Larry, So Olá Puhu Ya ja teised tunnustatud loovmõtlejad. Ühise pingutuse tulemusena on sündinud teos, mille tõlgendamine on iga lugeja püha kohus, kirjutab Accelerista.com.

Idamaade kalendri järgi on 2017. aasta punase tulekuke aasta. Selle võimalikku mõju liiklejatele ja autoostjatele on lasknud uurida ning analüüsida mitmed rahvusvahelised kindlustusfirmad. On levinud praktika, et lisaks kuivale statistikale ja majandusanalüüsile maksavad kindlustusettevõtted kinni ka nn populaarteaduslikke uuringuid.

Astroloogia on kahtlemata üks populaarsemaid ebateadusi, pakkudes inimesele võimaluse end kuskile lahterdada ning oma käitumisele õigustust leida.

Just seetõttu ei hoita astroloogia baasil järeldusi tegevate teadlaste pealt sentigi kokku. Magusa ja isikustatud suitsukatte all serveeritakse meile tihtipeale olulisi teadmisi, turvalisemaid käitumismalle, oskust olla parem inimene.

Eesmärk pühitseb abinõu: kui on vaja inimeste riskikäitumist muuta turvalisuse ja mõistuslikkuse suunas, sobib ettekäändeks ka mõne looma nimel kõnelemine. Vaatamegi alljärgnevalt, mida on meil siin Eestis eelseisvalt tulekuke aastalt oodata.

2017: TULEKUKE AASTA

27. jaanuaril 2017 vahetab Ahvi välja Kukk. See uhkete sabasulgedega loom tahab alati olla tähelepanu keskpunktis. Kukk püüab iga hinna eest ronida kõige kõrgemale kohale, et sealt siis kõigi ülejäänute peale alla kireda.

Hea, kui ta piirdub vaid kiremisega… Enamasti kipub ülevalt alla sadama ka kõike muud, mis tähendab, et kogu ühiskonnal tuleb kõvasti pingutada korra ja puhtuse eest seismisel.

Kukke iseloomustab püsimatus ning ettearvamatus. Tegu on Suure Isemõtlejaga, kellele käskimine ja keelamine mõjub nagu hane selga vesi.

Kukk töötab üksinda või koos kaaslastega, kes taluvad pinget sama hästi kui tema ise. Liikluses on Kukk kiire ja isepäine: kui kuskil on ummik, rendib ta lennuki või võtab jalad selga ja jõuab igal juhul kohale.

Kukele meeldib väga kurameerida; igal pool, igal ajal ja peaaegu kõigega, mis natuke liigutab. Kukk on eeskujuks kõigile zoolise võrdõiguslikkuse poolt kõnelejatele.

Kerge kuramaaž algab kohe nüüd ja lõpeb tavaliselt siis, kui valitud objekt oma “jah”-sõna ütleb: siis läheb Kukk edasi uutele jahimaadele. “Jah” ütlevad enamasti kõik, zoost ja aastaloomast sõltumata.

Päris lootusetu asi siiski ei tundu, sest Kukk võib ühel päeval otsustada, et on Selle Ainsa ja Õige leidnud. Siis seab ta sammud müügiosakonda ja ostab auto lihtsalt ära. Kukk ei pea õnneks eriti raha lugema, seega ostab ta selle auto, mis talle meeldib.

Sama kehtib ka suhete kohta. Kui Kukk on otsustanud, et just sina oled tema jaoks õige sõidukaaslane, ära kõhkle hetkegi: torma ehituspoodi, osta endale vahtplastist kõrvatropid ja roosad või kollased kaitseprillid, haara apteegist kõige suurem palderjanipurk, mida nad pakuvad ja asu tegudele!

Kukele sobib partner, kes püüab lendu tõusta ja kireda isegi siis, kui tiibade asemel on vanaema kootud käpikud. Ja kanad – teie tulge uuesti, kuni teist on vähemalt paabulinnud saanud, parem oleks siiski lõvi või tiigrina esineda.

Kuke entusiasm nakatab uuel aastal kõiki: isegi kui raha on vähe, seda üle ei loeta, vaid kolistatakse münte agaralt taskus, et elu ilusam tunduks.

On soodne aeg kõiksugu luksuslike ostude tegemiseks, enese näitamiseks, ennekõike iseendale rõõmu valmistamiseks. Ainult Jänes kükitab värisedes põõsa all ja kurdab, et ei jaksa isegi jalgratast osta.

Kõrged kontsad, tupeeritud soengud, torukübarad, patseertokid ja kolmekäigulised lillekorviga linnarattad tulevad jälle moodi. Škoda Nutikad Lahendused tõusevad au sisse, sest autodesse saab mugavalt paigutada jalutuskepi ja vihmavarju, mis on väga elegantne…