Hinnad algavad 21.990.- eurost ning sel on 5-aastane või 100 000 km garantii. Enam pole SsangYongil soovi jätkata väga odavate autode tootjana ka väga koledate autode loojana. Mis peaks uuest Korandost ihaldusväärse tegema, on tõik, et selle on kujustanud kuulus Itaalia disainer Giorgetto Giugiaro isiklikult.

Kapoti alt ei paista enam vanu Mercedese põrisevaid diisleid jms. jampsi. Menüüs on hoopiski SsangYongi enese uus x-XDi200 diiselmootor, mis pakub 175 hj, kulutab seejuures 100 km läbimiseks keskmiselt vaid 6 liitrit kütust ning paiskab süsihappegaasi õhku 157 g/km. Manuaalkastiga masin saavutab 100 km/h 10, automaatkastiga varustatu 10,8 sekundiga.

Järgmisel aastal tuleb valikusse ka särtsakam bensiinimootor. Ent juba täna võib öelda, et selline Korando on eelkäijaist, mis oli sisuliselt julm nali Jeep Wrangleri aadressil, ikka totaalselt muhedam masin, mis peaks Euroopa turul konkureerima küll. Kõik sõltub nüüd sellest, kuidas see SsangYong sõidab ning millistest materjalidest see koostatud on.

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!