Sõiduki eest hoolitsemine peaks olema iga autoomaniku kohus. Tihtipeale mõeldakse, et sõiduki välimuse eest polegi vaja hoolitseda, sest auto on ainult liikumiseks punktist A punkti B ning tihti tuuakse ka vabandus, et vihm peseb. Tõsi, auto puhul on tegemist tarbeesemega, aga sealjuures on ta osa omaniku igapäevast. Puhta ja hoolitsetud sõidukiga sõites tekib kindlasti parem enesetunne ning ka päeva paistab toredam. Ühtlasi aitab sõiduki regulaarne hooldamine säilitada tema väärtust.

Auto välisel hooldamisel on mugavaks lahenduseks Go&Wax pesu- ja vahakomplekt, mis aitab lihtsa vaevaga ja ekstra sõitu sooritamata sõiduki visuaalset osa alati säravana hoida. Kindlasti oled ka sina sõiduauto omanikuna olnud olukorras, kus vaja masin kiiresti puhtaks saada, aga käsipesulates või automaatpesulates on kilomeetrised järjekorrad ning ajakulu suur. Võib ka juhtuda, et tundide pärast pesulast väljudes pole tulemus päris selline nagu lootsid. Go&Wax toote puhul ei ole vaja teha muud, kui parkida sõiduk, pritsida ainet sõiduki kerele ja mustus spetsiaalse mikrokiud lapiga maha korjata. Ühtlasi kandub töö käigus sõidukile kaitsev vahakiht ning pesuks kulus maksimaalselt 30 minutit.

Jätkub kauemaks

Ühe liitrisest Go&Wax pudelist jagub kuni viiekordseks pesemiskorraks ning spetsiaalsesse komplekti kuuluvaid pestavaid lappe saab taaskasutada. See tähendab, et järgmisel korral võib soetada ainult 1-liitrise pudeli toodet, mis teeb ühe pesu hinnaks alates 2,8€. Soodne, mugav ja kvaliteetne!

Go&Wash

Loodussõbralik autopesu

Go&Wax annab suure panuse ka looduse hoidmisele säästes pesukorra kohta väga palju vett. Keskkonnasõbralikuks muudab toote ka tõsiasi, et kui veega pesu korral uhutakse sõiduki pesuks kasutatavad ohtlikud kemikaalid otse pinnasesse, siis Go&Wax toode ei sisalda kemikaale ning ühtlasi korjatakse mustus mikrokiudlapiga sõiduki kerelt ega reostata pinnast. Plussina on lapid ka pestavad ja korduvkasutatavad. Pärast kasutamist pese määrdunud lapid lihtsalt pesumasinas puhtaks ja kasuta puhtana uuesti.

Toote koostisesse kuulub ainulaadne ökoloogiline kõrgkvaliteediline Karnaubapalmi vaha, mille puhul on tegemist loodusliku ning kõrgelt hinnatud vahaga. Karnaubapalmi vaha on tituleeritud „Vahade kuningannaks“. Pritsides ainet sõiduki kerele kapseldab aine mustuse ning tekitab kere ja mustuse vahele kaitsva vaha kihi. Palju on küsitud, et kas see sõiduki kere ei kahjusta. Vastuseks, Go&Wax on tihtipeale isegi ohutum, sest kasutades vana ja määrdunud svammi nühitakse mustus mööda kere laiali ja lõppkokkuvõttes võib sõidukit oluliselt rohkem kahjustada. Go&Wax puhul aga korjatakse mustus kvaliteetse mikrokiud lapiga kokku, mitte ei nühita seda mööda sõiduki pinda.

Vaata ka fotosid enne ja pärast toote kasutamist:

Parima tulemuse saavutamiseks järgi kasutusjuhendit

Täpselt nagu kõigi toodetega, saad Go&Wax’i kasutades parima tulemuse, kui loed enne kasutama hakkamist läbi ka täpsed juhendid. Väga porine auto tänab sind, kui ta eelnevalt veega üle loputad ja alles siis pinda töötlema asud. Lisanipp: parima tulemuse saavutamiseks tasuks puhastada sõidukit päikese eest varjus ja vältida ka miinuskraade.

Go&Wax’i on enne turule tulekut testitud värskelt värvitud ja poleeritud sõidukite peal ega tekkinud ainsatki kriimu! Tulemuseks on hoopis läikiv ning vahatatud sõiduk. Vihmapiisad kukuvad täpiks ning teatud kiirusel sõites hakkavad sõiduki klaasidelt ja kerepindadelt maha voolama. Ühtlasi on tulevikus sõidukit lihtsam pesta, sest tänu vahale ei jää mustus nii kõvasti enam kinni.

Saadaval Autoekspredi kauplustes, Maksimarketites, Bauhofi kaubamajades ja Statoilides üle Eesti.

Loe lisaks: www.goandwax.com

Jaga
Kommentaarid