• • Seitsmenda põlvkonna Fiesta jõuab meieni järgmise aasta juulikuus
  • • Fiestale on pakkuda kuus jõuallikat, kolm käigukasti ja neli teemapaketti
  • • Järgmisest aastast alustatakse Euroopas ka juhita sõidukite arendusprogrammiga

Ford usub autonoomsete sõidukite ja sõidukijagamise helgesse tulevikku ja seepärast alustakse juba järgmisel aastal ka Euroopa teedel reaalsete sõidukatsetega – seega olge ettevaatlikud, kui te kusagil katusel pöörleva radariga varustatud Forde märkateJ. Ookeani taga tegeletakse sellise programmiga juba mõnda aega ja ettevõttes usutakse, et isejuhtivad sõidukid tuuakse Ameerika Ühendriikides müügile juba viie aasta pärast. Ford soovib selles valdkonnas ohjad enese kätte haarata ja Euroopa arendusprogrammi käivitamine annab kinnitust, et need plaanid pole tühipaljas sõnakõlks.

Enne Fiesta esitlust peatuti põgusalt ka ülejäänud uudistel, milleks olid eriseeria Mustangid – Black Shadow ja Blue Edition – ning Fordi üheliitrine Ecoboost-jõuallikas, mis väiksemate koormuste korral kütusesäästu nimel ühe kolmest silindrist välja lülitab. Mitmetele mudelitele on nüüdsest saadaval ka välimusele sportlikumat vurhvi andvad ST-Line-paketid – näiteks Ford Edge'i tarvis.

Tähistamaks Le Mansis 1966. ja 2016. aastal tehtud vägitegusid on võistlusautod Ford GT40 ja Ford GT lähitulevikus esindatud ka LEGO Speed Champions nimelises sarjas (müügil järgmise aasta märtsikuust). Unustatud poldud ka tarbesõidukite juhte – nende pulssi peaks kiirendama Transit Customi täiendatud Sport-seeria sõidukid ja erimudel Ford Transit Custom Black Edition.