Pole midagi öelda, Saabis peab ikka midagi peituma, kui nii austusväärsed ja pea aadellikud isikud ning organisatsioonid nagu Ecclestone, Spyker ja ka Koenigsegg seda noolivad. Nüüd jääb veel vaid oodata GMi otsust, mis võib siiski kalduda nii Bernie', Spykeri kui vikatimehe kasuks, vahendab Bloomberg.

Genii Capital on muuhulgas 75 % osanik Renault F1 meeskonnas. Plaanis on kasutada Koenigseggi äriplaani, mis on GMi poolt iseenesest heaks kiidetud. Alles paar päeva tagasi kurtis ettevõtte juht Ed Whitacre, et Saab on täiesti terve ja saadaval, ilmugu keegi vaid papiga lagedale! Nüüd siis ilmuski. Otsus, mis ei tarvitse olla samas lõplik, selle kasutamise osas langetatakse homseks lükatud juhatuse koosolekul.

Spykeri ja Genii Capitali kõrval on kuuldavasti teinud arvestatava pakkumise ka üks Rootsi firma, mille nime seni veel avalikustatud pole. Pakkumise lõpusirgel on läinud tõeliseks ralliks. Spyker on enda võidus nii kindel, et on koostanud juba korraliku mudelkonnaplaani jms.

Momendil on Saab ise puhkuserežiimil. Tellimusi sel aga siiski on, mistõttu tuleb esmaspäeval ehk 11. jaanuaril tehased Trollhättanis taas mõneks ajaks käivitada, et kliente mitte alt vedada ja veidikene kahjumit juurde toota.