Kui RX-8 on kena idee ja töötab päris neljakohalisena ikka üsna väikesemõõduliste inimeste „all", siis Kalevalasse mahub tänu eepilisematele dimensioonidele ära kogu seltskond: Vanemuine ja tema turjakad lõunanaabrid Kalevipoeg, Olevipoeg ning Sulevipoeg. Pakiruumi kubatuurist piisab ka kõige suurema kandle peitmiseks.

Miskipärast ei nimeta Barrientos oma Kalevala kujustusstiili inspiratsiooniallikana sugugi Elias Lönnroti koostatud teose erinevaid nüansse, vaid hoopis aerodünaamikat ja lennukite disaini. Võibolla ei viitsinud ta lihtsalt soomlaste eeposesse süveneda?

25-aastane Valencia disainiülikooli stipendiaat teadis, et Kalevala rääkis soomemaalaste pöördelistest aegadest ning arvas, et Kalevala võiks autona tähistada pöördelist momenti ka Saabi ajaloos. Uus 95 on väga kena ja tugev produkt, ent see pole tõesti veel uute omanike ja uute tuulte ajal arendatud, vaid jääb jalgupidi siiski GMi võimuperioodi.

Saabilikkuse otsimisse süvenedes valminud tulemus on  mitmetahuline. Autori sõnul Saabi logo reinterpretatsiooni kujutav masina nina meenutab võre ja tulede poolest siiski Audisid, tagumik aga Audi ja BMW sümbioosi. Teatud saabilikkust võib täheldada külje- ja vööjoones. Õlavoldi eeskujuks olevat seatud klassikaline Saab 92, kirjutab Carbodydesign.