Hiljuti avaldas autotootja ka kaks fotot enda uuest projektist nimega Project Cullinan, mis on firma esimene katse siseneda ülipopulaarsesse linnamaasturite sektorisse. See on esimene kord, kui antakse aimu toote uuest lähenemisest, mida ehivad küll kirjud kleepekad, et küsimusi õhku jääks.

Masina prominente iluvõre ja Rolls-Roycele omase kujuga esituled ei puudu ka Cullinanilt. Pikk kapott mõjub võimsalt ja annab vihje jõulisest mootorist, mis sinna tiksuma saab. Samas räägitakse kuluaarides ka elektri ja/või hübriidauto võimalusest. Missugune auto tagaosa ja sisemus olema saavad, ei ole veel teada.

Ettevõtte sõnul suundub masin kohe peale jõule Arktikasse, et testida seda eriti külmades oludes. Uuel aastal minnakse testimisega ka masina peamisesse turustuspiirkonda – palavasse Lähis-Idasse, kus šeigid juba praegu kannatamatult rahapakk taskus uut masinat ootavad. Ajalugu on näidanud, et tavaliselt järgnevad ametlikele tutvustavatele piltidele ka salapildid, mis ettevõttest välja „lekivad”. Jääme ootele.