Hammond tegi 10.mail saate võtetel Šveitsis elektrilise superautoga Rimac raske õnnetuse ning toimetati helikopteriga kiiresti kohalikku haiglasse. Videos viskab ta oma õnnetuse üle nalja ning vabandab kõige rohkem oma abikaasa Mindy ees. Vaata siit Richard Hammondi eksklusiivvideot

Mis ikkagi juhtus?

Sellest, miks Hammond rohkem kui miljon dollarit maksva Rimaci ideeautoga rajalt välja põrutas, ei ole esialgu palju teada. On erinevaid arvamusi, aga tegeliku põhjuse peab selgitama uurimine.

Saatesarja tegijad on avaldanud The Grand Tour FB lehel lühikese teadaande, et õnnetuse asjaolusid uurivad ametivõimud ning niipea kui selgub, mis juhtus, saab info avalikuks.

Video Šveitsi ringrajalt: kuidas õnnetus juhtus?

Rimac Concept One

Selle aasta alguses andis Rimac teada, et nende esimesest ideeautost valmistatakse kaheksa täiustatud eksemplari. Ühe sellisega The Grand Touri võtetel sõidetigi.

Rimaci ideeauto oli juba enne paras "loom", aga täiustamise käigus lisatud 90 kWh akupakk lisas autole veel 100 kW võimsust, ühtekokku siis 900 kW/1224 hj.

Rimac Concept One on võimeline "nullist sajani" sööstma 2,5 sekundiga, 200 km/h saavutatakse kuue sekundiga ning 300 km/h on rauas 14 sekundiga.
Loe edasi siit