• Mootorivalikus juus jõuallikat
• Suurem kaubaruum
• Müügile jõuab juunis

Mugava kabiini, suure kandevõime ja töökindlusega Partnerit on võimalik valida kahes pikkuses – 4,38m ja 4,63m. Kaubaruumi maht on kasvanud vastavalt 3,7m3 ja 4,1m3 ning veetava kauba mass 625 kg ja 890 kg.

Partneri esiosa on saanud uue joonega esilaternad ja Peugeot uute mudelitega sarnase iluvõre. Kaitseraua pinnale on paigaldatud polstrid, mida on võimalik kriimustuste või mõlkide korral hõlpsalt vahetada.

Peugeot Partnerit veab lai valik järgmise põlvkonna mootoreid, mis on kütusekulu poolest oma klassis ühed madalamad ning varasemast kuuendiku võrra säästlikumad. Esialgu on saadaval kokku kuus VTi bensiinimootorit ja BlueHDi diiselmootorit 75 kuni 120 hj. BlueHDi 100 S&S versiooni puhul ulatub CO2 heitmetase oma klassis isegi rekordilise 109 g/km.

Partneri standardvarustuses on ABS, hädapidurdusabi, veojõukontrolliga ESP, mäkketõusuabi ja vahetu rehvirõhu kontrollsüsteem. Püsikiiruse hoidja ja kiirusepiiraja kuuluvad nüüd standardvarustusse alates teisest varustustasemest.

Juhikabiinis on reisijate käsutuses peaaegu 60 liitrit hoiuruumi. Kinnine panipaik rooli ees ja kirjutuslaud keskmise istme allaklapitava seljatoe taga on eriti kasulikud ja mugavad ärikasutajale.