• Hind alates 13 750 eurot
• 68 kuni 120 hj
• Müük algab 20. maist

Peugeot Baltic turundusjuht Kerli Maro sõnul ühendab uus crossover 2008 suurepärase sõiduelamuse jõulise ja dünaamilise välimusega, tippkvaliteedi ning rikkaliku varustuse.

„2008 on loodud eeskätt aktiivsetele ja nooruslikele inimestele, kelle maailmapilt on dünaamiline ja isikupärane, maailmas, mis pidevalt liigub ja areneb. Uues 2008-s on ühendatud luukpära sõiduomadused, universaali funktsionaalsus. Kõrge kliirens koos pakutavate abisüsteemidega tagavad linnamaasturi eelised. Kaasaegne cockpit-stiilis juhikoht on mugav ja funktsionaalne, avar salong tagab reisijatele ruumikuse ning pakiruum üllatab oma suure mahutavusega,“ rääkis Maro.

Peugeot 2008 loomisel on palju rõhku pandud maksimaalsele mugavusele, turvalisusele ning loomulikult säästlikkusele. Uue 2008 mootorivalikusse kuuluvad kolm uue põlvkonna e-HDi diiselmootorit võimsusega 68-114 hj ning kolm bensiinimootorit võimsusega 82-120 hj.

Peugeot 2008 võib kindlasti uhkeldada oma mootorite väga madala kütusekuluga, mis algab vaid 3,8 l/100 km, ning CO2 madala väljalasketasemega alates vaid 98 g/km.

Uus 2008 pakub rikkalikku varustustust, pakkuds olenevalt varustusastmest nii automaatset kahetsoonilist kliimaseadet, 7" värvilise puuteekraani ja Bluetooth hands-free’ga stereosüsteemi, püsikiirusehoidjat, LED päevatulesid, ESP-d, veojõukontrolli ja Hill Assist paigaltvõtu abisüsteemi, parkimsiabisüsteemi Park Assist, 17-tolliseid matt-viimistlusega valuvelgi, klaasist panoraamkatust ja palju muud sõidumugavust lisavat varustust.

Peugeot 2008 ametlik müük Eestis algab 20. maist, kuid proovisõidule saab broneerida juba praegu Peugeot kodulehel.