Uus Caddy Family on varustatud automaatse kahe siduriga DSG käigukastiga ning see on kättesaadav kahes variandis - mootorivõimsusega 75/102 ja 110/150 kW/hj. Mudeli standardvarustuses pakutakse elektriliselt reguleeritavad ja soojendatavad välised tahavaatepeeglid, soojendatavat tagaakent, soojusisoleeritud esiklaasi.

Sõitudel, kuhu tulevad kaasa ka väikesed reisijad, tuleb kasuks funktsionaalse varustusega täiendatud auto - multifunktsionaalne pardaarvuti, nelja kõlariga raadio ja 12V ühenduspesa pakiruumis ning muud lisad. Auto mahutavus, rohkem kui 3000 liitrit, lubab kaasa võtta kõik vajaliku aktiivseks puhkuseks looduses.

Turvavarustusena pakub tootja signalisatsiooni, turvapatja juhile ja kõrvalistujale, elektroonilise stabiilsuse kontrolli ESP, automaatset tagasiveeremise vastast mägipidurit ja kaugjuhitavat kesklukku. Auto garantii on 4 aastat või 120 000 km läbisõitu. 75 kW mootoriga Caddy Family hind algab 23 720 eurost ja 110 kW mootoriga 26 435 eurost.

Lisaks Caddy Familyle on uuendatud Multivan Family, Caddy Profi ja Transporter Profi. Uuendatud Multivan Familyl on multifunktsionaalse ekraaniga pardaarvuti ja 7 istekohaga, neist 2 istet teises reas on eraldi keeratavad. Multivan Family on varustatud kiirushoidiku ja kolme tsoonilise konditsioneeriga Climatronic, mida saab reguleerida ka sõitjateruumist. Vanemate ja väikelaste elu lihtsustavad kaassõitjate toolidel olevad ISOFIX kinnitused turvatoolile.

Caddy Family töökad kolleegid on Caddy Profi ja Transporter Profi. Uuenenud valikus on Caddy Kasten Profi kandevõimega 658 kg või Caddy Kombi Profi kandevõimega 688 kg, samuti Transporter Kasten Profi kandevõimega 798 kg või Transporter Kombi Profi kandevõimega 815 kg.