Ettevõte Guess Corporation avab keti ainult liikmetele mõeldud ultraluksuslikke bensiinijaamu ja selvekaupluseid. Ettevõttel on juba kütusemüügiga tegelev osakond Guess Petroleum, mis uut tanklaketti juhtima hakkab.

„Tanklaklubil“ on isegi mitu eri taset — kaubamärki GP Club kandvad asutused hakkavad teenindama kõige jõukamaid, samas kui eraldised tanklad tähistusega GP Express hakkavad teenindama lihtsalt heal järjel kliente.

Selleks, et saada “ultraluksusliku“ GP Club’i liikmeks, peab kliendi leibkonna puhasväärtus ületama 50 miljonit dollarit. Liikmemaksu eest saab plaatinakattega liikmekaardi, mis tagab sissepääsu igasse GP Clubi rajatisse nii USA-s kui ka välisriikides.

Pealeselle pakutakse liikmetele ööpäevaringset autoabiteenust ja reisisaatjateenust.

Luksustanklad rajatakse härrastemaja laadsetesse hoonetesse; nende juurde kuuluvad grillrestoran, veepark, ujula, ärikeskus, videokonverentside pidamise keskus, nõupidamissaalid, hotellitoad, kliinik, brändirõivaste kauplused, juuksurisalong ja loomulikult selvekauplus. Kütusepumbad paiknevad eraldi alal.

Klubihoonel on teenindusega parkla. Kliente võtab vastu teenindaja, kes täidab paagi kütusega, kuni klient külastab kauplust või einestab. Samal ajal pestakse auto käsitsi puhtaks ja vahatatakse.

Järgmise 36 kuu jooksul on kavas avada 250 GP Clubi tanklat. Igasse USA osariiki jagub neid umbes kaks, lisaks muudesse riikidesse.