Peugeot Eesti müügi- ja turundusjuhi Rasmus Tali sõnul kohtab autoroolis üha rohkem naisi, kelle jaoks auto on midagi palju isiklikumat, kui vaid vahend punktist A punkti B jõudmiseks: „Pole harvad juhused, mil näeme naisterahvaid autos meiki tegemas, soengut kohendamas ning vajadusel ka riideid vahetamas. Nüüd on aeg leida üles naine, kelle võime kuulutada autos meikimise Eesti tšempioniks!"

Võrguajakirja Femme turundusjuht Silvi Grigorjeva lisas, et pea kõigil naistel on ette tulnud hommikuid, mil teiste asjatoimetuste kõrvalt lihtsalt ei jää aega enda sättimiseks: „Kogenud meikijale pole see aga ületamatu probleem - see pisiasi aetakse tööle-kooli sõites korda kas ühistranspordis või autos. Kuna me teame, et selliseid osavaid naisi, kes suudavad füüsikaseadusi eirates - kuid siiski liikluseeskirju järgides! - endale sõidu ajal eeskujuliku meigi näole kanda, on palju, otsustasime välja kuulutada konkursi, et leida üles need kõige-kõige osavamad meikijad."

Võistlusel osalemiseks tuleb aadressile femme@femme.ee saata YouTube´i üles laetud video sellest, kuidas autos või ühistranspordis meiki tehti. Lisaks tuleb saata kaks fotot: pilt näost ilma meigita ning säravast lõpptulemusest. Võistlustööde esitamise tähtaeg on 21. mai.

Parim make-up selgub Internetihääletuse teel. Hääletamine toimub Femme lehel 25. - 31. maini. Võitja kuulutatakse välja femme.ee ja Peugeot.ee kodulehel.

Peugeot annab Eesti parimale autos meikijale auhinnaks uue ilusa ja trendika Peugeot 206+ kasutusõiguse terveks nädalaks! Lisaks ootab tublisid osavõtjaid ohtralt väiksemaid, ent läbinisti naiselikke ja tarvilikke auhindu Maybelline New York´ilt.

Täpsemat infot konkursi kohta vaata siit.

Lisatud klipp on näidisvideo autos make-upi tegemisest.