Esitlus toimus samaaegselt korraga kolmes riigis: Rootsis, Saksamaal ja Ameerika Ühendriikides. Rootsi, Malmösse kogunes üle Euroopa paarsada ajakirjanikku, kes said võimaluse V90 CC-d lähemalt näha ja katsuda. Päris sõitmiseks läheb mõne kuu pärast, kui Torslanda tehases liinid tööle pannakse.

CROSS COUNTRY SEGMENDI UUESTISÜND

Esitluse alguses rõhutati, et tegu on Volvo Cross Country segmendi tõsise uuestisünniga; noobelautode seas ei paku praegu ükski teine tootja nii võimekat ja innovaatilist nelikveolist universaalkerega mudelit. Rootslased on V90 CC ennetavalt ristinudki “selleks tõeliseks Volvoks”, mis kannab edasi tootja parimaid traditsioone.

Alates esimese Volvo Cross Country turuletoomisest ligemale 20 aastat tagasi, on sellest saanud nii Rootsis kui rootsi autode austajate seas vastupidavate, maastikuvõimekate sõidukite sümbol ning oma segmendi rajaja, millesse on lisandunud pidevalt uusi Cross Country mudeleid.

Volvo Cross Country mudelid moodustavad järjest olulisema osa Rootsi autotootja tootevalikus, sest luksusautode ostjad vaimustuvad üha rohkem autodest, millega saab harrastada elamusrikast elustiili, astuda igapäevarutiinist välja ja võtta rataste alla linnakividest erinev tee.
loe edasi siit