Musklilise kerega uus Opel Cascada oma kaunilt tasakaalustatud proportsioonide ja sihvaka kerega on klassikaline ja stiilne. Kõrgekvaliteediline pehme katus rõhutab mudeli elegantsust ja väljapeetust veelgi. Uus Opeli kabriolett on mõeldud peene maitse ja kõrgete ootustega klientidele, kellele meeldib veeta aega värskes õhus, mida pehme allakäiv katus ka võimaldab.

4,7-meetrine uus neljaistmeline Opeli kabriolett kuulub keskklassi kabriolettide segmenti. Seega on uus Cascada lähedasem prestiižikate ja klassikaliste Opeli viiekümnendate ja kuuekümnendate aastate kabriolettidele, nagu näiteks “Kapitän” ja “Rekord”, kui kahe viimase aastakümne kompaktsetele kabriolettidele.

Arvukad erifunktsioonid ja tehnoloogiad rõhutavad veelgi Opel Cascada kõrget taset. Ülikvaliteetsest kangast katust saab avada kiiresti ja sujuvalt vaid ühe nupulevajutusega ka sõidu ajal, kui kiirus ei ületa 50 km/h.

Pärast Mokka’t ja ADAM’it on Cascada juba kolmas uus mudel, mille Opel sel aastal turule toob. Ilmselgelt võtab Opel oma mudelivaliku täiustamist väga tõsiselt, sisenedes kõigest paari kuu jooksul kolme uude segmenti uue maasturiga, moodsa väikese linnaautoga ja elegantse keskklassi kabrioletiga.

Uus Opel Cascada tuleb müügile 2013. aasta alguses. Vastupidiselt laialt levinud spekulatsioonidele ei esitleta seda mudelit siiski Pariisi autonäitusel: Pariisis esitletakse hoopis uut Opel ADAM’it.