Ajalooliselt on naistepäeva mõte see, et vähemalt sellel päeval üritavad mehed naiste töö ära teha, ning muuta neid ümbritsevate daamide eksistents üldse kuidagi meeldivamaks. Esmaspäeva hommikud aga teadupärast kõigi inimeste teadvuses just kõige meeldivamaga ei seostu. Sellepärast otsustasime lüüa kaks kärbest ühe hoobiga — muuta tublide toimetustes tegutsevate naiste esmaspäev meeldivaks, samal ajal õnnitledes neid ka eilse naistepäeva puhul. Üllatasime neid kevadiselt värskete roosiõitega.

Lilled tõime kontorisse tuliuue erivarustuses Nissan Pulsariga. Lisaks meeldivale välimusele on Pulsaril väga suur mahutavus, mis on lausa oma klassi suurim. Peale selle on Nissanil uued ja ökonoomsed mootorid, mis säästavad loodust mitte ainult naftaproduktide tootmise vähendamise tõttu vaid ka tänu madalale CO2 emissioonile. Eks ikka selleks, et lilled saaksid vabalt õitseda!

Selle kena aktsiooniga soovib Nissan ilusat naistepäeva ka kõigile teistele naistele, kelle juurde sel aastal ei jõutud. Kõik mehed aga, kes te unustasite oma daamidele lilleõie kinkida või tahate teha midagi rohkemat, siis kinkige auto. See võib omakorda viia tegude ja tagajärgedeni, mis muudab Nissan Pulsari omamise vägagi praktiliseks, sest lisaks üle sajale lilleõiele mahub sellesse autosse väga lahedalt vähemalt kaks lastetooli.

Tasub meelde jätta! Uut Nissan Pulsarit näed aga www.nissan.ee.




Jaga
Kommentaarid