Kategooria võitjaks saamiseks peab sõiduk saama parima tulemuse sõidutestis, selle töökindlus 740 000 kasutaja kajastatud probleemide põhjal peab olema tasemel, omanikud peavad olema autoga rahul ja kokkupõrketestide tulemused peavad olema head.

VÄIKEAUTO Parim väikeauto on Honda Jazz, mida Ameerikas müüakse Fiti nime all. 2016. aasta Fit sai Consumer Reportsi sõidutestis 67 punkti 100-st. Lisaks on sel eelkäijast parem kaitse õnnetuse puhul, tagurduskaamera seeriavarustuses ja vaatamata sissekostvale teemürale omanike rahulolunäitajad kõrgel.

ALLA 40 000 MAKSEV SPORTAUTO Mazda uus MX-5 sai Consumer Reportsi testides 80 punkti sajast ja võitis oma klassi arvestuses tänu oma lõbusale sõiduelamusele ja heale kütusekulu näitajale. CR sõnul on see “täiuslik valik sõiduentusiastile ja pühapäevavõidusõitjale”.

VÄIKE PEREAUTO Subaru Impreza sai testides 76-79 punkti sajast ja ära märgiti sujuv sõit ning üldine mugavus. Auto intuitiivsed valitsad, väga head kokkupõrketesti tulemused ja ruumikus aitasid klassivõidule samuti kaasa. Imprezat peetakse praktiliseks autoks, ja seda eriti lumistes tingimustes.

KESKKLASSI AUTO USAs pikalt müügiedu maitsnud Toyota Camry, mida CR nimetas “peaaegu täiuslikuks sedaaniks”, sai 84-87 punkti sajast ja on igal aastal nautinud suurepäraseid töökindluse hindeid... Loe edasi siit