Motorex on läbi aastate olnud Eesti külastatuim näitus ning korraldajad loodavad sel aastal lüüa eelmise aasta külastajatearvu, mis oli ca 44500, tänu näitusel eksponeeritavatele mitmetele eksootilistele autodele.

Motorex, mis alates 1998. aastast kuulub paarisaastail Pariisis asuva Rahvusvahelise Autotootjate Organisatsiooni OICA autonäituste soovitusnimekirja, on sel aastal rõhunud just üksikeksponaatidele ning muude maa-, vee- ja õhusõidukite, varuosade, tarvikute, liikluskorralduse ja –ohutusega seonduva esitlemiseks.

Eesti suurimatest automüüjatest on Motorex 2003-l esindatud vaid kuus, mis esindavad Eestis järgmisi automarke: Ford, Volvo, Audi, Renault, Peugeot ja Volkswagen. Motorexil toimub tava kohasel ka sel aastal mitme uue mudeli esmaesitlus Eestis (N: Ford Focus RS ja Volvo XC90).

Motorex 2003-l on ca 75 eksponenti, lisaks Eesti firmadele on esindatud ka ettevõtted Soomest, Tšehhist, Venemaalt ja Lätist. Eksponeeritavate seeriaautode valik tipneb seekord mitmete autodega, mida Eestimaa pinnal pole varem nähtud: GM Hummer H2, Ferrari 360 Modena F1, Ford 38 Tudor Stroemliner, Maserati Coupé Cambiocorsa ja Ford Focus RS. Korraldajate kinnitusel on tegemist Motorexi ajaloo silmapaistvaima kombinatsiooniga.

WRC sarja huviliste jaoks pakub näitusel kindlasti huvi Marlboro Peugeot Total meeskonna värvides olev Peugeot 206 ning Fordi uus sportauto Focus RS.

Pettumusena paljude külastajate jaoks ei näe Motorex 2003-l Lamborghini Diablo’t, mida tehas ei jõudnud näituse ajaks ette valmistada ning mille tulemata jätmisest korraldajaid informeeriti viimasel hetkel.

Ajakirja Tehnikamaailm eestvedamisel valitakse näituse raames 12 kandidaadi hulgast Eesti Aasta Auto 2003 ja Eesti Rahvaauto 2003, mille valimisel on kõigil näituse külastajatel kahe päeva jooksul (19. - 20. märts) võimalik oma hääl sekka öelda.

Motorex 2003 põhiteemad:

* sõiduautod, veoautod ja bussid
* treilerid ja karavanid
* mootorrattad ja ATV-d
* mootorid, varuosad
* hooldus- ja ekspluatatsioonivahendid
* diagnostika- ja remondiseadmed
* lisavarustus
* võidusõiduautod ja -mootorrattad
* õpe, teave
* liiklusteenindus
* kindlustus
* finantsteenused
* transport ja logistika

Motorex 2003 piletihinnad:

* üksikpilet 90 krooni
* perepilet 180 krooni (2 täiskasvanut + vähemalt 1 kuni 14-aastane laps)
* sooduspilet 50 krooni (üliõpilastele ja ametikoolide õpilastele ühiskülastuse korral ( min 10 inimest ) eelregistreerimise alusel

Motorex 2003 lahtiolekuajad:

19. - 22. märts 10.00-19.00
23. märts 10.00-17.00