Üks pikaajaline Motoexotika eksponent on Honda. Sel aastal esitleb Honda Motoexotika juubelimessil oma 8 uut seeriamudelit: Gold Wing F6B, CB1100A, CBR600RR, CBR500R, CB500F, CRF250L, SH125ABS ja NSC50R. Lisaks on esindatud käesoleva hooaja alguseks stiili- ja värvitäiendusi läbi teinud mudelid ning 2012. aastal enimmüüdud ja registreeritud NC700 – seeria mootorrattad. Messipakkumise mudeliteks on lisaks supersportratastele CBR600F, CBR125R-le ka VT750 Black Spirit. Samuti ei puudu väljapanekult Honda rollerid, krossikad ega ka ATV-d.

Kuulsaid BMW mootorrattaid Eestis esindav United Motors AS tutvustab messil uut enduuro-ratast – BMW R1200GS. Näha saab populaarsete matkaenduurode uusimat esindajat, millele BMW on pannud peale uue, 125-hobujõulise kahesilindrilise boksermootori. Võrreldes eelkäijaga on uus mudel ökonoomsem ja mugavam, samuti parema baasvarustusega. Uusi mudeleid on väljapanekus veelgi.

Esmakordselt messil osalev Harley-Davidson toob kohale esindusliku valiku uusi mootorrattaid! 180m2 ekspositsiooniaalal võtab koha sisse 13 Harley-Davidsoni perekonna uhket mootorratast. Lisaks on külastajatel kõigil kolmel messipäeval võimalik osa saada Harley-Davidsoni lavaprogrammist – aset leiab uute mudelite tutvustus. Kaks korda päevas sõidavad mööda catwalki lavale uued Harley-Davidsoni tsiklid, kus neid pealtvaatajate rõõmuks esitletakse. Messil saab näha mudeliaasta MY13 kolmeteistkümmet uut mootorratast.

Motohobi OÜ esitleb juubelimessil CFMOTO kaubamärki kandvaid ATV-sid, UTV-sid ning mootorrattad. Lisaks on väljapanekus Royal Enfield mootorratas ning Keeway ja Benelli kaubamärki kandvad motorollerid. Kokku püüab Motohobi oma pinnale ära mahutada vähemalt 12 sõidukit, millest enamik on kas uuenduskuuri läbinud või laiema huvilisteringi jaoks täiesti uued mudelid.

Ramo AS toob messile kaks brändi – Suzuki ja Arctic Cat. Messil esitletakse Suzuki mootorrataste täiesti uusi mudeleid – supersport GSX-R1000ZL3 juubeli mudel, Hayabusa GSX1300R , street mudel Inazuma 250, chopper VL1500, V-Strom 650.

Ka Suzuki ATV-de valikust tasub tähele panna uudistooteid – KingQuad LTA750 ja laste ATV LT-Z90. Arctic Cat mudelitest on tähelepanuväärne Wildcat 1000.

Lisaks mootorratastele saavad huvilised tutvuda ka laia autosuvilate valikuga. Ametlik Adria ja Hobby auto- ja haagissuvilate esindaja Eestis Heidenline OÜ tutvustab messil esmakordselt Lõuna-Eestis uut autosuvila Adria Sonic mudelit. Autoelamute ja haagissuvilate müüja ProREX toob aga kohale käesoleva aasta mudeli Dethleffs Advantage I 7151 – 2013.