Honda väljapanekust tasub tähelepanu pöörata uuele rollerile SH125, mida viib edasi täiesti uus 'eSP' mootor. Tänu sellele on see roller oma eelkäijaga võrreldes tervelt 25 % kütusesäästlikum (47,4km/l). Oma madala sadulakõrgusega, suure jalaruumiga ja põhivarustusse kuuluva ning ratta värviga ühilduva pagasikastiga on SH125i vaieldamatult mõnusaim transpordivahend ning populaarseim roller terves Euroopas, kinnitab Honda esindaja.

Tähelepanuväärse on ka ATVde valik. Tutvuda saab mitmete tänavalegaalsete mudeleid tutvustavad nii Ramo AS (Arctic Cat Wildcat) kui Velt Motocenter (L7e Suzuki LT-A750 ja Dinli ATV-d). ATVde huvlistel tasub läbi astuda ka Motohobi OÜ boksist, kus saab tutvuda mitmete CFMoto mudelitega.

Mootorrattasõidu juurde käib muidugi ka hea ja kvaliteetne varustus. Seda pakuvad Motoexotikal õige mitmed ettevõtted ning kaubamärkide loetelu on pikk. Ühe esinduslikuma valikuga on messil Velt Motocenter, mille valikus on Macna sõiduvarustuse uus kollektsiooniga, suures valikus on ka moodsaid motoriideid naistele. Samuti on esindatud tuntud Spidi kinnaste ja XPD saabaste numbrivalik. Kohal on ka sõidukoolitaja Hanno Velt, kellelt saab messil küsida nõuandeid õige sõiduvarustuse valikuks.

Ka StreetMoto eksponeerib messil laia valikut sõiduvarustust, Motohoov esitleb SHOT krossivarustust, mis on saadaval messihindadega, soodsalt saab muretseda ka muud varustust. Ka Harley Davidson toob messile hulgaliselt varustust, mille esitlusi saab messipäevadel näha lavalt.

Häid messipakkumisi ja üllatusi on varuks ka motokaubamajal Biker24, väljapanekus on:
● Sõiduvarustus otse Itaaliast – Suomy, Stylemartin, Zandona, Sixs, Airoh;
● Uued rehvimudelid Eestis tootjatelt Bridgestone, Dunlop, Pirelli, Metzeler;
● Valikule rehvijooksudele kingiks kaasa 30 eur vautšer;
● Õlid, määrdeained ja hoolduskeemia – Ipone, Castrol, Liquimoly, Valvoline, Procycle, X-1R;
● Tehnika ja meestega on kohal Biker24 Stunt Team.

Motoexotikalt leiab kõike, mida üks motomees või –naine vajab. Sellest osasaamiseks tuleb lihtsalt messile tulla!