TAO’l olevad tegevused erinevad üksteisest kardinaalselt! Tegevusi on seinast seina! Vanusepiirangut meil ei ole! Osaleda võivad nii perekonnad, sõpruskonnad, firmad, pensionärid, õpilased, tudengid, lapsed. Põhiline, et ühe tiimi peale oleks auto + lubadega juht!

NB! Sellel aastal toimub kohe peale üritust TAO ametlik afterparty klubis Cathouse, mis asub Amigo kõrval Viru Keskuse majas. Sinna pääsevad kõik osalejad, kuigi vaid täisealised, dokumendi alusel tasuta sisse! See on suurepärane võimalus ka omavahel muljeid jagada ning tutvuda, sest võistlusel ilmselt omavaheliseks suhtlemiseks palju aega pole!

Auhindade jagamine toimub orienteeruvalt ca nädal pärast ürituse toimumist Venus Clubis. NB! Autode kaunistamise ning enda kostümeerimise eest saate lisapunkte ning samuti loosime välja kõige vingemalt kaunistatud auto ning kõige vingemates kostüümides võistkonna.

MILLAL JA KUS TOIMUB TAO 2011:

1.aprill 2011 kestvusega 18.00-23.00 ehk kokku 5 tundi.

Start/finiš on Kadrioru tiigi ligidal oleval suurel parkimisplatsil aadressil Roheline Aas.

REGISTREERIMINE 1.aprill 2011 TAO'le:

Saada email: marelle@aravetekeskus.ee, kuhu kirjuta: 1.) Võistkonna nimi 2.) Osalejate täisnimed 3.) Lühike võistkonda tutvustav, iseloomustav lause 4.) Automark, millega eeldatavasti võistlema tulete.

Kui tekib küsimus, siis helista: 5555 36 76
Täpsem info: www.aravetekeskus.ee/TAO/

OSALUSTASU:

Osalustasu ühe ekipaaž/ auto ( 2-5 liiget) kohta:
Kuni 15.märts 25 EUR
alates 16-31.märts 30 EUR

Vanad osalejad kuni 15. märtsini 20 EUR, alates 15. märts 25 EUR
AFTERPARTY:
Millal? Kohe peale TAO lõppu 1.aprilli öösel vastu 2.aprilli 2011 algusega ca 23.00- 01.00 kuni klubi uste sulgemiseni
Kus? Cathouse Club

Auhindade jagamine
Millal? Ca nädal peale üritust (täpne kuupäev selgitamisel)
Kus? Venus Club

Meenutusi 1.aprill 2010 TAOlt

Oli 1.aprilli õhtupoolik. Õhk oli varakevadiselt muutlik. Päevad tihti suhteliselt soojad, aga ohtliku kevadise tuulega ning õhtud, ööd ebareaalselt jahedad. Kell oli umbes 17.30 kui me sõbrannaga Kadrioru parklasse jõudsime. Parkla oli veel suhteliselt tühi kui me jõudsime, kuid peagi hakkas autosid voorima sama palju tigusid pärast korralikku vihmasabinat. Autod olid kardinaalselt erinevad nagu ka inimesed. Mõned autod olid kaunistatud ja mõned inimesed kostümeeritud, kuid oli ka neid, kes polnud kumbagi teinud, sest kohustuslik see polnud, aga lisapunkte andis küll. Täitsa huvitav oli jõllitada seda kirjut vaatepilti. Mina võistlesin koos sõbrannaga & meie võistkonna nimeks oli " Juba jälle". Sõbranna oli kaardilugeja rollis, kinnisvara maakler ikkagi ju & mina olin autojuht. Usun, et selline jaotus oli sobivaim meile mõlemale.Mitte, et sõbrants oleks kehv autojuht, kaugel sellest! Pigem ikka sellepärast, et tema teab Tallinna tänavate nimesid oma töö tõttu rohkem kui mina. Kostüüme meil polnud, aga auto tagumiste klaaside peal oli Eesti Vabariigi lipp koos meie nimedega, umbes nagu rallivõistlustel ning mõned õhupallid olid ka. Peagi oli parkla autosid täis ning võistlus võis alata. Starti läksid kõik ekipaažid ükshaaval järjekorras ning kõigile jagati ergutuseks Battery energiajooke, mis kulusid igati marjaks ära, sest võistlus kestis 6h ning oli üsna väsitav. Esimene ülesanne oli külgboksi tagurdamine, mis läks suhteliselt libedalt. Orienteerumise jooksul tuli ette tohutult palju seiklusi, põnevust ning hasart oli kogu aja sees, kuigi võistlus polnud aja peale. Kus mujal Te ikka saaks ühe õhtu jooksul teha kõike seda kui TAOl: ( lasta paintballi püssist; külastada Megazone; mängida klouni Venus Clubis; pesta esimest korda elus survepesuriga autot või vahetada rehvi; joosta mööda vanalinna ringi nagu segane; olla lubade omanikuna taas autokoolis lahendamas teooriatesti; luusimas ringi tanklas...otsides vastuseid erinevatele küsimustele; lasta tavalisest püssist; lahendada viktoriini hotelli fuajees, puhuda õhupalli autoremonditöökojas ) & teha palju muud põnevat. Ürituse lõppedes olime väsinud, kuid väga rahul ja õnnelikud, elamus missugune. Üksi TAO pole täpselt samasugune nagu oli eelmine, niiet huvitav peaks see olema nii vanadele TAOkatele kui ka uutele! Kui tahad kõike seda ka ise kogeda, siis pange oma team kokku ( 2-5 liiget) ning mõelge oma võistkonnale nimi ja tulge regage end ära.

Üritust toetavad: Aravete Moto ja Vabaajakeskus, FK keskus, Soomaa, Kuulsaal, Tulbi autopesula, Kips&Carry autopesula, Soomaa, Olerex, Venus Club, Cathouse Club, Taktikalise Laskmise Keskus, Tallinna Loomaaed, Solaris, Lasergame, Paintball, Kivisaare Ratsatalu, Super Segway, Das, Delfi, Linnaleht, Viimsi teataja. Tänan väga kõiki sponsoreid ja koostööpartnereid!!!

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!