Mark Zuckerberg

Kuigi Facebooki omaniku varade väärtus on hinnanguliselt umbes 50 miljardit USA dollarit, sõidab mees täiesti tavaliste autodega. Mehel on kaks lemmikautot - tõsi, mõlemad on pigem sportlikud, kuid sellele vaatamata ka tavainimesele täiesti taskukohased masinad.

Enamjaolt sõidab Zuckerberg musta värvi Acura TSX-iga, mille turuhind Ameerika Ühendriikides on umbes 30 000 dollarit (26 000 eurot). Ka teine Facebooki omaniku kasutatav masin on sarnane - Volkswagen Golfi sportlikum erimudel GTI.

Lisaks Acurale on Zuckerbergil ka VW Golf GTI, mida ka Eesti tänavatel näha võib

Jeff Bezos

Kui te arvasite, et Facebooki omanik on tagasihoidlik, siis Amazoni asutaja ning tihti maailma rikkaimaks inimeseks peetud Jeff Bezos teeb talle silmad ette. Bezos, kelle varade väärtuseks hinnatakse umbes 100-150 miljardit USA dollarit, sõidab ringi Eestiski populaarse Honda Accordiga.

2011. aasta Honda Accord

Alice Walton

Walmarti pärija ning maailma kõige rikkamaks naiseks peetud Alice Walton läheb oma isa - kauplusteketi asutanud Sam Waltoni - jälgedes. Naise isa sõitis nimelt 1979. aastast kuni oma surmani 1992. aastal ringi Ford F-150 pikapiga. Ka tütar on nüüdseks juba üle kümne aasta sama mudeli roolis olnud. 2006. aasta Ford F-150 hind oli uuest peast umbes 40 000 dollarit (35 000 eurot).

Ford F-150

Jack Ma

Hiina kõige rikkamaks inimeseks tituleeritud Jack Ma, kes on tuntud Alibaba kaasasutajana, on oma sõiduki valinud Hiina kohalike masinate seast. Ma, kelle varade väärtus on umbes 40 miljardit USA dollarit, sõidab ringi Hiina autotootja SAIC toodetud Roewe RX 5-ga. Auto maksab uuest peast umbes 25 000 USA dollarit (22 000 eurot) ning kasutab meelelahutuskeskuses muuhulgas Alibaba loodud operatsioonisüsteemi.

Roewe RX5

Ingvar Kamprad

Selle aasta alguses surnud IKEA asutaja oli tuntud oma säästlike kommete poolest. Näiteks lendas mees kõikjale turistiklassis, ostis riideid kaltsukatest ja kirbuturgudelt ning üritas võimalikult palju enda juukseid lasta lõigata odavama hinnatasemega riikides - näiteks tunnistas ta, et laseb sagedasti juukseid lõigata Aasias viibides.

Ka auto poolest oli mees tagasihoidlik, et mitte öelda koonerdav. Kamprad sõitis mitukümmend aastat 1993. aasta Volvo 240 GL-iga. Samas on ka spekuleeritud, et Kampradil oli üks Porsche, millega ta salaja ringi kihutas, et oma tagasihoidlikku mainet mitte rikkuda.

Volvo 240 GL

Warren Buffett

Berkshire Hathaway juhatuse esimees Warren Buffet ostis endale 2006. aastal mugava, kuid Ameerikas võrdlemisi tavalise Cadillac DTS-i. 2014. aastal vahetas mees aga masina välja umbes kümme tuhat dollarit kallima Cadillac XTS-i vastu. Auto maksumus oli hinnanguliselt 55 000 dollarit (48 000 eurot).

Cadillac XTS