Tulemus on mljetavaldav, sest lööb 15, 5, 2 ja 1 sekundiga vastavalt selliseid nimekaid konkurente nagu mudeli Performance Packagega eelmist põlvkonda, SL65 AMG Black Series-i, Ferrari 599 GTB Fioranot ja BMW M3 GTS-i. Uus Porsche 911 Carrera S suutis Mercedesest siiki kahe sekundi võrra kiirem olla, kuid ega masinad eriti ühes segmendis ei konkureeri ka, vahendab AutoNet.

Auto rööbet suurendati ees 40 ja taga 75 millimeetri võrra, paigaldati jämedamad stabilisaatorid ning laiemalt reguleeritav sportlik vedrustus. Vahetati välja diferentsiaal, stabilisatsioonisüsteem sai uued häälestused ning uus on ka pidurisüsteem, kus esimesel teljel on 390-, tagumisel 360millimeetrised kettad. Kolbe pidurisadulas vastavalt 6 ja 4.

Kapoti all on 6,2liitrine V8, võimsust arendab see 510 hobujõudu ning pöördemomenti 620 Nm. Käigukastiks seitsmeastmeline Speedshift MCT, käikude vahetamiseks sportlikus seades sõites kulub vaid 100 millisekundit.

Paigalt sajani süstib seline elukas 4,2 sekundiga, tippkiirust aga ei mainita.

Auto välimust ilmestavad AMG Track package ja AMG Aerodynamics Package. Esimesse neist kuuluvad spetsialselt selle mudeli jaoks väljatöötatud Dunlopi rehvid ning parem tagumise diferentsiaali jahutus. Teise aga juba aerodünaamikalahendused. Kõik elemendid said tuuletunnelis testitud ning suurendavad kõrgematel kiirustel oluliselt survejõudu.

Baasmudelit pakutakse kahekohalisena ning tagumised istmed paigaldatakse vaid lisaraha eest. C 63 AMG Black Seriesi hinnad algavad 115 430 eurost.