Kicherer SLS 63 CP on alles teine katse Mercedes-Benzi 21. sajandi vaimus taaselustatud legendile mõningast tuuningut lisada. Esimesena sai jaole Gullwing America, mille SLS Panamericana kerepakett rõhus otseselt retrole.

Sakslaste töö jääb efektsuse poolest küll ameeriklaste oma varju, ent on peenem ja tundlikum. Auto on saanud uued 20-tollised musta värvi vinged veljed ja ka tulede korpused on toonitud tumedamaks. Esibamperi alla riputatud lisaspoiler on nii tagasihoidlik, et näib seal algusest peale varitsevat.

Kicherer SLS 63 CP lehvitab tiibu tavamudelist iseteadlikumalt

Pikemal silmitsemisel jõuab teadvusesse ka katusele, otse üles avanevate uste vahele paigutatud õhuvõtuava, mis on küll sümboolne, kuna selle superauto 6,3-liitrine V8 paikneb auto ninas. Rohkem kasu võib olla samuti süsinikkiust valmistatud tagadifuusorist.

Kicherer SLS 63 CP katusel lebav õhuvõtuonn on petukas

Tolle esivõre, mille muster nii väga Astoneid meenutab, võib - oh õudust! - valida ka kullakarva toonis. Õnneks hakkab Kicherer tulevikus pakkuma autole ka võimsust ja dünaamikat parandavaid lahendusi, nii et taoline särava koonuga vaatepilt kaob veelgi väledamalt silmapiirilt.