Niisama labaselt lennukist välja hüppamine ei paku Bobile enam ammu mingit pinget. Juba mõnda aega ongi mees uurinud reaktiivmootorite maailma pakutavaid naudinguid. Tema eelmised trikid seisnesid ühe ja hiljem suisa kahe väikese reaktiivisigariga varustatud jalgrattaga kiiruskatsete tegemises.

Hullumeelsele mehele sobiva perenimega Maddox selgitab, et tegelikult pole tema ettevõtmine sugugi nii ohtlik, kui see tavalise, kahe jalaga maa peal seisva inimese kõrvule kõlab. Maddox läidab säraküünla maa peal, kihutab sellega umbes 8 km kõrgusele taevasse, naudib seejärel kilomeetrite viisi fantastilist vabalangemist ning avab lõpuks ka langevarju.

Maailmaruumi suunas sihtiv rakett liigub Maddoxi sõnul väga aeglaselt, kõigest umbes 320 km/h, mis jätab mehele aega viperuste korral end suure säraküünla küljest turvaliselt lahti haakida, ilma, et lennumasin tohutul kiirusel lihtsalt plahvataks.

Jääme huviga ootama Maddoxi starti. Kõigepealt katsetab mees kogu kaadervärki ilma reisijata, et näha, mis momente veel lihvida tuleks. Seni ootab ta aga ka lisasponsoreid, et oma kulukat ettevõtmist teoks teha.