Parema nime puudumisel võib autot seni ehk lihtsalt magedalt ForThree'ks nimetada, kuna sel on 1+2 istmeskeem. Juht istub kupees ees keskel nagu superautode kuningliku pereliikme McLaren F1 kokpitiski. Kaks reisijat flankeerivad sohvrit tema õlgade taga.

Praegune väike Smart kupee pole küll eriti võimas ja kiire, ent kuna see on nii pisike ja lihtne, on sellega sõitmise sensatsioon meelierutavalt vahetu ja sportlik küll. Miks mitte üritada seda jagada rohkema kui ühe sõbraga, sest kolm on ju teatavasti juba seltskond!

Ees juhiistmel väikese autoga poognaid võtva juhi tegevuse üle saavad kaassõitjad täies rahus omavahel ironiseerida, kuna erinevalt McLarenist, kus lisaistmed on sisuliselt juhi kõrval, paiknevad need Smart ForThree patendijoonistel päris tagareas.

Jõuallikatest pole veel midagi kuulda olnud, ent küllap läheb käiku ikka see sama kolmesilindriline pisimootor. Mercedesel on olemas ka 7-astmeline kahe siduriga automaatkast, mida arendatakse parajasti väikeautodele sobivaks. Turule on kõnealust produkti oodata alles 2014. a., vahendab Autocar.