Briti ajakirjale CAR antud intervjuus vaenab Murray Itaalia traditsioonilisi sportautotootjaid, kes ei keskendu tema arvates muule kui vaid aina võimsamate mootoritega ning aina edevamate masinate ehitamisele. Ning see pole tema sõnul õige, kuna pole lihtsalt jätkusuutlik.

Murray meelest pole taolistel objektidel enam tulevikku ning looma peab hakkama midagi täiesti uut. Midagi sellist, mis oleks rasketest autodest paremini juhitav, kindlasti kõvasti kergem ning vajaks elutegevuseks oluliselt hõredamat hobustekarja. Praeguseks on tekkinud olukord, kus Ferraridele ja Lambodele astuvad kandadele juba sellised igamehesportautod nagu Ford Mustang, Nissan 370Z jt.

Superautogeeniuse töölauale ongi nüüd laotatud kunagi McLareni tellimusel disainima hakatud P8 joonised. Viimasest pidi saama F1 järglane, ent kergem, parema juhitavusega ning vähem võimsa mootoriga. Täna on Murray taolise auto loomisele lähemal kui kunagi McLarenis projekti alustades. Seni on mees tegelenud peamiselt nutika linnaauto T25 elule äratamisega.