Igatahes tasub videot vaadata pigem kui jaatavat vastust küsimusele "kas see on võimalik?", mitte asja, mida peaks igapäevaselt viljelema hakkama. Liikluses juhtimisseadmete autosõidu asemel mängimiseks kasutamine viib ilmselgelt avarii ja võimalik ka, et verise, doomiliku lõpuni.

Igatahes - Youtube`i kasutaja nimega vexal (USA programmeerija ja mängulooja Matt Swarthout) demonstreerib värskes videos, kuidas oma Porsche 911 pardaarvutis mäng käima saada. Mingisugust varasemat automehaaniku töökogemust vaja pole, mängu installimine on lihtne ja selle töölesaamine võtab vaid paar minutit. Vaja on vaid mälupulka, Doomi installimisplaati ja muidugi Porschet, ehkki Swarthout ütleb, et sama skeem peaks töötama ka muude uuemate mudelitega.

Nagu videost näeb, tuleb esmalt tuleb sisestada auto meedia USB-pessa mälupulk, millel on fail auto VIN-koodiga. Seejärel saab auto käivitades siseneda pardaarvuti debug-režiimi, siis tuleb otsia vana hea Doomi installimisplaat, toppida see CD-mängijasse ja peatselt võibki pihta hakata.

Swarthout räägib, et paljud inimesed ei mõtle sellele, et tänapäevased, pardaarvutitega varustatud autod teevad enne teedele jõudmist simulaatoris läbi palju teste, mille kõrvalnähuks on see, et juhtimisseadmetel on vaikimisi vasted, mille võib leida ka tavalise arvuti klaviatuurilt. Nii saabki rooli keerates ekraanil küljele liikuda, käigukangiga relvi vahetada ja nii edasi.