Kümnest Leedu autoajakirjanikust koosnev žürii valis Peugeot 508 Leedu aasta autoks 33 mudeli seast. Autosid testiti erinevates oludes: näiteks pidid linnamaasturid toime tulema keerulist off-road maastikku imiteerivas keskkonnas, tehti pidurdamiskatseid, kontrolliti parkimissüsteemi jne.

Nii valiti 33 mudeli seast välja seitse finalisti, kuhu lisaks Peugeot 508-le kuulusid BMW X2, Ford Focus, Hyundai Kona EV, Kia Ceed, Mercedes-Benz A-klass ja Volkswagen Touareg, ehk Eesti auhinnatud auto ei jõudnud Leedus isegi finalistide hulka.

Peugeot 508 sai kõrgeimad hinded kolmelt žüriiliikmelt ja paremuselt teised veel kahelt autoajakirjanikult. Kokkuvõttes sai Peugeot 508 49 punkti, edestades teisele kohale tulnud Kia Ceedi 6 punktiga. Lisaks võitis Peugeot 508 parima disaini eriauhinna brittide Jaguar I-Pace’i ning sakslaste Mercedes-Benz A-klassi ees.

Kui Eesti aasta auto Leedus finalistide hulka ei pääsenud, siis Peugeot 508 mahtus ka Eestis parimate sekka. Lõpphääletusel saavutati aga alles 4. koht. Peugeot 508 pääses finaali ka Euroopa Aasta Auto konkursil, kus võitja selgub järgmise aasta märtsis, Stinger 2019. aasta auto valimisel Euroopa lõikes finalistide sekka ei mahtunud, kuid oli finalistide hulgas sel aastal ning sai seal 204 punktiga neljanda koha.