Peagi avab ukse New Yorki autonäitus, kus veeretatakse publiku ette tagasihoidliku uuenduskuuri läbinud Land Rover Range Rover ja Land Rover Discovery. Range Rover on ettevõttel kõige kauem uuendamata püsinud toode ning vaatamata maailmas toimuvale läheb see ka väga hästi kaubaks.

Range Rover on ikoon nii stiiliobjekti kui maailmavaatelise seisukohavõtuna, nii et selle disaini ei kiputud ikkagi eriti muutma. Uusi elemente leiab vaid margi andunum fännkond. Tavalisele vaatlejale jäävad muudatused märkamatuks. Analoog-kellade asemel on kasutusele võetud uus 12-tolline ekraan, mis sarnaneb tehniliselt Mercedes S-klassil nähtavale. Uuenenud on ka valitsete väli.


Põhiline uudis puudutab aga mootorivalikut, kuhu on nii Range Roveri kui Discovery tarvis lisandunud kaks uut jõuallikat. Taevale kõige ligemal asub Jaguarilt pärit ülelaadimisega 510 hj 5.0 V8, mis viib sajani 5,9 sekundiga. Vabalthingav valik maalähedasematele klientidele (ja uue Discovery ostjaile) arendab aga 375 hj, mida on peaaegu sama palju kui praegusel ülelaetud agregaadil.

Vaata ka Land Rover Range Roveri 2010. a. mudelit tutvustavat videoklippi.

Ka uuenenud Discovery kohta on juba tutvustav videomaterjal olemas.