Mõned inimesed oskavad teiste halvakspanust innustust leida, kuid kui paljud meist oleksid suutelised looma maailma üht mainekamat automarki... isikliku vihavaenu toel?

Itaalia traktoritootja ja endine mehaanik Ferruccio Lamborghini töötas oma luksusautode brändi välja just nimelt selleks, et keerata käru mehele nimega Enzo Ferrari.

Tema elutööks ei kujunenud mitte niivõrd kasumi teenimine kui Ferrarile "ära panemine".

1960. aastate algupoolel pöördus Lamborghini Ferrari poole, et nuriseda siduri üle, mida ta pidas nõrgaks detailiks muidu igati ülivõrdelise masina juures.

Enzo Ferrari vastas sidurikriitikule ülbelt, et ehkki too oskab traktorit juhtida, pole tal lootustki kunagi Ferrariga korralikult sõitma õppida.

Lamborghini, kelle pangaarve oli sama suur kui solvumus, otsustas maailmale tõestada, et sportautosid on võimalik teha ka Ferrarist paremini.

Lamborghini otsusekindlus oli nii vägev, et oma esikmudelit 350GT müüs ta teadlikult kahjumiga – ainult selleks, et Ferrariga konkurentsis püsida.

1984. a antud usutluses meenutas üle mõistuse pühendunud sõidukitootja aastakümnete tagust auhaavamist ja nentis, et kui Enzo Ferrari poleks talle toona halvasti öelnud, poleks ta võib-olla kunagi Lamborghini sportautosid valmistama hakanud.