B segmenti lisanduv uus kompaktmaastur on kupeeliku joonega ning pressimaterjalides nimetabki tootja seda CUV-iks ehk kupeemaasturiks. Crossland X on moodsa välimusega, seest ruumikas ning kahetoonilise värvilahendusega linnamaastur, millel võetakse kasutusele Opeli kõige uuemad tehnoloogilised lahendused.

2017. aasta teises pooles esmaesitleb Opel Crossland X-ist suuremat C-segmendi kompaktmaasturit Grandland X. Mõlemad uudismudelid on osa Opeli “7 aastal 17” tootearendusprojektist, mille käigus tuuakse müügile ühtekokku seitse uudismudelit. Kokkuvõtet Opeli uudisloomest saab lugeda siit.

Võrreldes Mokka X-ga, mis on varustatud valikulise nelikveoga, et aeg-ajalt ka maastikusõitu nautida, on Opel Crossland X oma värske ja karge välimusega mõeldud eelkõige linnasõitudeks, sobides samas hästi ka maale puhkama sõitmiseks.

Uus Crossland X on oma 4,21 meetriga Astrast 16 cm lühem, aga 10 cm kõrgem. Niimoodi saavad sõitjad veidi kõrgemal istuda ja suurepärast vaadet nautida. Kes soovib sõidukogemust veelgi paremaks muuta, võib lisada õhulisust valikulise panoraamkatusega.

Lisaks pakub uustulnukas mitmeid uuendusi, mis teevad sõitmise ohutumaks, mugavamaks ja lihtsamaks.
Loe edasi siit