2015. aasta kõige kõmulisemad uudised tulevad särtsusõidukite segmendist. Tundub, et tänavu ei saa ükski endast lugupidav tootja hakkama vähemalt ühe Teslale esitatava väljakutsega. Olgu siis Porsche, Toroidion, Faraday Future või Saab – kõik nad on loomas midagi, mis pakuks Teslale konkurentsi. Legendaarne Corvette ei ole siinkohal erand.

Asjatundjate arvates ongi tõenäolisem, et lärmakast V8 Corvette-sportraketist saab tulevikus hääletu ja keskkonnasõbralik (aga mitte sugugi vagur) elektriline Corvette E-Ray.

Elektriautode suunale kaldumist kinnitab tõsiasi, et GM on viimasel ajal investeerinud kümneid miljoneid dollareid Kentucky osariigis asuvasse Bowling Greeni Corvette’i tehasesse, selleks, et seadistada masinad ümber elektriautode tootmiseks.

Juhul, kui E-Ray ei ole särtsukas, on ta hübriid. Olgu siis pistikuga või pistikuta, aga millelegi see “e kiir” ometi viitama peab! Kui nii, siis võib Tesla end turvalisemalt tunda, ohus on pigem BMW i8 ja Porsche hübriidide positsioon. Igatahes midagi sealt tulemas on; ja see “midagi” on absoluutne spordilegend, Corvette, mis tahab ajaga sammu käia ja suure tõenäosusega pakkuda fännidele midagi, mis oleks nagu päris, aga samal ajal vastaks üldsuse ootustele kliimameetmete osas.
Loe pikemalt siit (klõpsti)