Tänapäevalgi on KITT üks kõigi aegade vingema välimusega tele- ja kinosõidukeid, mistõttu pole ime, et sarja austajad kulutavad oma KITT-i-versioonide ehitamisele kõvasti aega ja muid ressursse.

Üks sedasorti entusiast Detroidi lähistelt demonstreeris hiljuti oma kätetööd — kuulsa auto laitmatut koopiat, mille valmistamise peale tal kulus umbkaudu kolm aastat — liikluskindlustusettevõtte jaoks vändatud promovideos.

Uhke omanik Chris Palmer rääkis, et meistriteose konstrueerimiseks kulus tal viis Pontiaci Trans Am'i, mitmeid eritellimusel valmistatud detaile ning lugematu hulk töötunde.

Mees möönab, et pidi küll oma täiusliku KITT-i valmistamise kinnismõtte teostamisel lootma lahkete sõprade rahastusele, kuid et kokkuvõttes oli tulemus väärt kogu seda vaeva ja rohkemgi veel.

Alates sellest, kui hr Palmer load kätte sai, on talle tema enda sõnul kuulunud viisteist või kuusteist Pontiaci mudelit Firebird Trans Am, kuid kindla otsuse ehitada valmis legendaarse nutiauto Knight Industries Two Thousand täiuslik koopia võttis ta vastu alles mõned aastad tagasi.

Projekti alustas fänn 1991. aasta Pontiac Trans Am'ist, mis oli telesarjas kasutatud mudelist üheksa aastat noorem. Viimaks tuli tal selleks, et tulemus täpipealt KITT-i meenutaks, osta veel neli Trans Am’i — kaks 1982. ja kaks 1983. aasta mudelit — ning vahetada välja hulk paneele ja detaile.

Chris Palmeril vedas, et eBays pakuti müüa osa autentsetest varuosadest, mida tuli pärast omandamist vaid veidi kohandada ja paigaldada. Mees tunnistab, et valminuna ületas koopia kõik ta ootused.

Chris, kes on hiljuti asutatud klubi Great Lakes Knights Car Club president, loodab omandatud kogemusi edaspidi rakendada filmiauto-koopiate valmistamiseks teiste sama valdkonna fännide tellimusel.