Mõnikord võib autojuhi valvsus kaduda või möödasõit sattuda alale, kus ka kiiruskaamera valvsalt mõõdab ning siis jääb üle vaid e-posti jälgida ja trahvisummat oodata, kirjutab Digitark.ee.

Eestlaste loodud äpp Kiiruskaamerad annab kõlinaga märku, kui mõni neist teele jääb.

Enamasti pole autode spidomeetrid kuigi täpsed ning kiirusnäit oleneb suuresti rehvirõhust ja rattasuurusest. GPS-i kasutav äpp Kiiruskaamerad näitab digitaalsel kujul täpset kiirust, mis annab adekvaatsema vahendi trahvimasinatega arvestamisel.

Kiiruskaamerad on väga lihtsa väljanägemisega rakendus, mis kuvab ekraanile sinu hetkekiiruse, mis liikluskaamera lähenedes muutub kas punaseks või roheliseks.

Valida saab metraaži ja millal märguanne saabub, mis peaks andma piisavalt aega, et kiirust kontrollida ja vajadusel korrigeerida.

ekraanitõmmis

Tõeliselt innovaatiline ja praktiline boonus on öörežiim, mille käivitades pöördub ekraan peegelpilti.

Telefoni võib seejärel paigutada tuuleklaasi ja armatuurlaua vahele ning ekraanil helendav kiirusenäidik peegeldub klaasile. Nii saab sõidukiirust jälgida otse tuuleklaasilt, mida tehes tundub nagu tulevik oleks kätte jõudnud.

Rakendus on akusõbralik ning seda võib samaaegselt kasutada koos mõne kaardirakendusega, kui samal ajal on vaja kuulata sõidujuhiseid.

Kiiruskaamerad on rakendus, mis teeb oma tööd täiuslikult. Ei teagi, kuidas seda võiks veel täiendada. Õnneks seda polegi tehtud, sest mõnikord on lihtne lahendus kõige parem.

Kiiruskaamerad on saadaval nii Apple'i, Androidi kui ka Windows Phone'i nutiseadmete variandis.