Peakorraldaja Peep Pihotalo ütleb ürituse pressiteates, et võistlusel on täiesti ametlikult lubatud politsei nina eest mööda kihutada nii kiirelt kui auto välja võtab, trahvi selle eest tasuda ei tule.

Ametivõimud mõõdavad vaid kiirust ja aitavad välja selgitada oma klassi tegijad.

Kuna võistlus on mõeldud täiesti tavalistele tänavaautodele, siis pääseb starti iga heas tehnilises korras olev auto, nõutakse vaid kaitsekiivri kasutamist, lisab Pihotalo.

Eelmisel aastal sõitis ametliku Eesti rekordi 298 km/h Maksim Zolotarjov oma juba ehk kurikuulsalt võimsal Toyota Supral. Kas sel aastal ületatakse maagiline kiirus 300 km/h? Saab näha, Zolotarjov ületab stardijoone igaljuhul.

Tugevat konkuretnsi pakuvad talle sel aastal tuunitud 8-liitrise kompressormootoriga Dodge Viperid, mida selle võistluse ajaloo vältel saab näha esimest korda. Esikohale hakkab konkureerima ka Porsche 911 Turbo kui viimased jõupingutused kapoti all vilja kannavad.

Võistluse vastu tunnevad huvi ka meie naaberriigid ning muuhulgas on Lätist kohale tulemas selle aasta Gumball 3000 üritusel osalenud MBW M6.