Loole lisab värvi seegi, et autoomanik oli alles eelmisel päeval abiellunud ning seejärel masina oma sõbrale laenuks andnud. Pärast varguse avastamist läks kõik üsna lihtsalt: omanik kontakteerus politseiga, nood omakorda BMW esindajatega, kes masina uksed lukustasid ja seejärel selle koordinaadid politseile üle andsid. Ametivõimud leidsid auto ühelt kõrvaltänavalt, kus varas rooli taga magusat und, olles ilmselgelt loobunud autost välja murdmast. Tõsi, kui ta pärast politseinike saabumist üles äratati, üritas ta küll autot käivitada ja minema kihutada, ent pagemine ei läinud läbi.

Mehel esitati kahtlustus autovarguses ja narkootikumide omamises.

Gizmodo vahendab, et politseinikud ei täpsustanud, kuidas uste lukustamine täpselt käis. Ent BMW pakub teenust, mis seisneb selles, et nende tugikeskuse töötajad võivad autouksed kaugjuhtides lukustada või avada. See toimib läbi BWM SIM-kaardi põhise ConnectedDrive`i süsteemi.

Eelmisel aastal teatas BMW, et ConnectedDrive`i turvataset on plaanis tõsta. Sellele eelnes Saksa autoliidu teade, et ConnectedDrive`i süsteemi on võimalik sisse häkkida ja üle traadita interneti autole käsklusi saata. Juulis avastati, et BMW enese portaalist mõned nõrgad kohad, mis võimaldavad läbi tavalise brauseri auto ajju sisse häkkida.