Ajakirja Variety vahendusel selgub, et John DeLoreani eluloofilmile on õigused ostnud produtsendid David Premut ja Steve Lee Jones. DeLoreani elus on, millest filmi teha. Ükskõik, kes selle stsenaristiks ka ei valitaks, pole tal värvika automehe biograafiasse väga vürtsi juurde tarvis panna

De Lorean oli üks nooremaid General Motors Co. juhatuse liikmeid, edukas ja omapärane insener. Kuulsaim tema tegevuse tagajärjel sündinud ese on kindlasti sportauto nimega DMC-12, mis sai tuntuks filmitriloogias „Tagasi tulevikku“, kuid vähem oluline pole turul hoopis edukam ja tänaseni elujõuline Pontiac GTO, mis on samuti tema looming.

Üles avanevate ustega DMC-12 oli roostevabast metallist ja nägi selline ka välja. DeLorean Motor Companyl ei läinud selle ehitamine aga lihtsalt. Karismaatiline John DeLorean ei suutnud firmat 1982. a. pankrotist päästa ning teda süüdistati isegi narkokaubanduses, kuid mõisteti hiljem õigeks.

David Permut on produtseerinud muu hulgas näiteks sellise Hollywoodi kassahiti nagu „Face/Off“. Kes saab filmi peaossa, mängima John DeLoreani ennast, see on veel lahtine.

Mullu septembris andis elektrobänd Neon Neon välja terve plaaditäie lugusid, mis kõik pühendatud legendaarse General Motorsi inseneri ja visionääri John DeLoreani elule ja tegemistele. Plaadi nimi on Stainless Style.