Mida siis vaene sookoll nüüd pihta peaks hakkama? Juhtumisi uue Jeep Renegade reklaami nähes kiskus tema nägu aga naerule. Just see, mida tarvis! Välja näeb endiselt selline, et isegi Shrek tundub masinas istudes täitsa nägus mees olevat.

Lisaks pakub maastikusuutlik Trailhawk-varustus kõiki soos sumpamise mehhanisme ja mis kõige tähtsam – tänu uutele säästlikele jõuallikatele ei tule ükski puudekallistaja enam Shreki akna alla virisema, et see oma tahmava autoga metsast kõik linnud-loomad eemale peletab.

  •  Fiati ja Chrysler/Jeep’i esimene koostöö
  •  Toodetakse Itaalias
  •  Hind alates 17 900 eurost

Rõhutatult rohmakas

Jeep on automaailmas nimi, mis ilmeksimatult seostub maasturitega, olgu nood siis linna- või “päris”-. Uuemad mudelid (eelkõige Cherokee ja Compass) aga flirdivad täiesti avalikult sõiduautolike joontega. Selle taustal näib rohmakavõitu Renegade konkurentide seas nagu tunkedes ja kirsadega labidamees mingil trendikal “smart casual” koosviibimisel.

Jeep teeb uustulnukaga kummarduse oma esikmudeli – 1941.a. Willys’e poole, mille müügikomplekt sisaldas muuhulgas “X” tähistusega kanistrit. Nii leiabki seda sümbolit erinevatest kohtadest üle kogu auto – enim torkab see vast silma tagatulede kujus.