"Eksponente on meil sel aastal 75 ringis - Eestis, Lätist, Leedust, Soomest, Tšehhist ja Venemaalt," rääkis BNS-ile messi projektijuht Tiina Aron.

Kuna Motorex kuulub paarisaastatel Rahvusvahelise Mootorsõidukitootjate Organisatsiooni (OICA) autonäituste kalendrisse, siis tänavu on Aroni sõnul väikesem autode maaletootjate osakaal. "Samas on aga sel aastal messil rohkem ruumi muudele asjadele - näiteks osaleb kuus merendus- ja kaks lennufirmat ja suuremalt on esindatud moto ning varuosad," rääkis ta.

11.000-ruutmeetrisel messipinnal on tänavu näiteks automarkide Volkswagen, Renault, Audi, Peugeot, Volvo, Ford, Porsche, Ferrari ja Maserati kõrval oma eksponaatidega väljas ka kaitsejõud ning politseiamet. Näha saab Lamborghini Diablot ja Hummer H2, lisas Aron.

Näituse tõmbenumbriteks saavad olema: Hummer H2, Maserati Spyder Cambiocorsa, Ferrari 360 Modena F1, Lamborghini Diablo, Porsche Cayenne, Volvo XC90, Ford Focus RS, Ford Transit Connect, VW Touran, VW Touareg, Audi A8, Renault Megane II ja Renault Espace.

Tänavune Motorex toimub 12. korda.

2002. aastal käis Motorexil 44.500 külastajat. Näituse 15.000-ruutmeetrisel pinnal oli oma väljapanekuga esindatud 90 eksponenti.

DELFI Autoleht toob Teieni värskeimad uudised ja pildid järgmisel kolmapäeval algavalt Motorexilt!