Sääraseid olukordi aitaks mahendada Jaguari 360-kraadist vaadet pakkuv virtuaalne tuuleklaas.

Lahendus kasutab kaameraid, et mittenähtavad või halvemini märgatavad, aga tähtsad detailid nähtavaks teha. See võib anda just selle lisahetke reageerimiseks, mida õnnetuse vältimiseks vaja.

Läbipaistvad püsttoed on lahedad, aga tuuleklaasil asuv HUD (läbipaistev ekraan, mis kuvab andmeid otse juhi vaatevälja) on kindlasti siin kõige kõvem asi.

See tekitab mulje, et terve tuuleklaas on jurakas, hea resolutsiooniga ekraan. Jaguari tootearendajatel on ka häid ideid selle kasutamiseks.

* Kui esikülje kaamerad märkavad takistust nagu inimene või rattur, saab see tuuleklaasi-ekraanil enda ümber punase hoiatuskasti;

* Huvitavatest paikadest möödudes võib neid esile tõsta infokastiga (uudne viis reklaamipinda müüa);

* Navigeerimisabi kuvab tuuleklaasi-ekraanile viirastusauto, mis kindlasti tuttav kihutamis-videomängude harrastajale. Tekitab tunde nagu sõidaksid lihtsalt sõbrale järele, kes teab, kuhu minna. Saad teada õige sõiduraja ja üldise suuna.

Tehnoloogia pole veel avalikkuse ette toomiseks valmis ja reklaamvideo on ilmselt pisut lahedam kui tegelikkus, nii et raske on öelda, kas lahendus autosõitmise uuele tasemele viib. Aga... tore on vahel veits tuleviku hõngu nuusutada!