1968. aastast alates on see kord kolmas, mil Jaguar mõnda oma mudelit Neiman Marcuse luksuskataloogis jõulukingiks pakub. XJL eriseeriat saab hakata tellima reedest hinnaga 105.000.- dollarit tükist.

Tavalisest XJ'ist erineb jõulukink Celestial Black ehk maailmaruumimusta metallikvärvi, 20-tolliste 10 kodaraga valuvelgede ja illumineeritud lävepakkude poolest. Margariini toonis nahkses salongis on aktsentideks Zebrano matid puitdetailid.

Jaguar XJL Neiman Marcus Edition
Jõuluauto jõuallikaks on 5-liitrine ülelaadimisega V8, mis pakub 510 hj ja 375 kW. 6-käigulise automaatkasti tööd saab juhtida nahkroolitaguste labade abil. Juhtimise muudab mugavaks ka 8-tolline puutetundlik ekraan ning 20 kõlarist koosnev 1200 W helisüsteem firmalt Bowers&Wilkins.

Lisaks erilisele Jaguarile saab samast kataloogist jõuluvana treilerile tellida ka näiteks maailma kiireima elektrilise mootorratta Mission One, mis sõidab enam kui 240 km/h. Samuti on võimalus saada kahekohaise elektrilise lennuki Icon, motoriseeritud kreemikoogi omanikuks jne.