Renault Pro+ on spetsiaalselt tarbesõidukite sihtgrupile välja töötatud teenuseid pakkuv professionaalne ja kvalifitseeritud teenindusvõrgustik, millel on üle maailma 650 esindust.

Hannoveri autonäitusel esitles Renault Pro+ nelja Alaskani eriversiooni, mis pakuvad äriklientidele just neid omadusi, mida rasketel päästetöödel kõige enam vaja läheb.

Autodel on kasutusele võetud uudseid tehnoloogilisi täiendusi, mis parandavad rasketes oludes sõidukite sooritusvõimet. Lisaks erifunktsioonidele on uute masinatega võimalik ligipääs objektidele ka kõige raskemini läbitavatel maastikel.

Selle seeriaga jätkab Renault päris ambitsioonikalt oma positsiooni tugevdamist tarbesõidukite segmendis. Euroopa tarbesõidukite turul on Renault juba 18 aastat hoidnud liidripositsiooni ning Ladina-Ameerikas ja Aafrikas on ettevõte üks eelistatumaid tegijaid.

RENAULT ALASKAN KIIRABIAUTO

Kiirabiauto Renault Alaskan on mõeldud kiireloomuliste päästeoperatsioonide täitmiseks, ka kõige raskemad maastikud ei ole takistuseks, et kannatanuid õnnetuskohalt operatiivselt evakueerida. Sõiduk on tervenisti ümbritsetud polüestrist valatud paneelidega ning kabiin ja sanitaarplokk on omavahel eraldatud liuguva vaheseinaga.
Loe edasi siit