Väikeautole i10 istutatud ruumikas klaasistatud kuubik annab tulemuseks tõepoolest paavstliku liikuri. Pühamehe transportimiseks mõeldud kuulikindel „kapp" on sisustatud seisusekohaselt - selle põrandal on India linnas Utta Bullacs elavate munkade kootud vaip ning laes orgaanilisest materjalist ründekindel materjal.

Hyundai ei nimeta pressiteates oma „sihtrühmana" paavsti küll otseselt, ent teatab, et toode on mõeldud „ühele sakslasele, kes resideerib hetkel Itaalias." Kindlasti sobib selles 1,2-liitrise, väga vähe kasvuhoonegaasi väljaheitva mootorikesega varustatud sõidukis liigutada ka paavstist madalamal positsioonil paiknevaid jumalasaadikuid. Selline i10 kulutab väga vähe kütust ning maksab samuti oluliselt vähem kui mõni analoogseks muundatu luksusauto.

Tegu on loomulikult hilinenud libatootega, ent selline asi võiks tegelikult mõnele ekstsentrikule peale minna küll. Meenutagem kasvõi märtsikuu viimasel päeval avalikustatud Hiina liba-Rolls-Royce'i, mille salongis oligi vaid üks koht ühele ülbele isandale.