• Civic Type R-i hinnad algavad 34 500 eurost
• GT varustuspakett lisab disaini- ja mugavuselemente
• Eestis müügil alates septembrist 2015

Uus Type R on saadaval viies värvitoonis: Championship White, Crystal Black, Polished Metal, Brilliant Sporty Blue ja Milano Red.

GT varustuspakett lisab hinnale 1500 eurot ning sellega kaasnevad esi- ja tagasplitteritele mudelile omased punased kujunduselemendid visuaalse mõju suurendamiseks. Paketis on kasutusel lai valik mugavusvarustust, sealhulgas eesmised ja tagumised parkimisandurid, valgusanduriga tulede automaatika, muudetava tundlikkusega vihmaandurid ja elektriliselt kokkuklapitavad küljepeeglid.

Sõitjad saavad GT paketiga nautida Garmini satelliitnavigatsioonisüsteemi, mis on integreeritud standardauto audio- ja infosüsteemi Honda Connect, täiustatud audiosüsteemi (320-vatise väljundvõimsusega), automaatset kahetsoonilist kliimaseadet ja punast salongi meeleoluvalgustust.

GT variandil täiustati ka Civic Type R-i kõrgetasemelist standardset ohutusvarustust, millele lisati Honda uusimad sõiduabisüsteemid. Need koosnevad anduripõhiste ohutustehnoloogiate komplektist, kuhu kuuluvad otsekokkupõrke hoiatus, sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatus, liiklusmärkide tuvastussüsteem, aktiivsed kaugtuled, pimeda ala informatsioon ja ristuva liikluse hoiatus.

Võistlusauto tänavale

Uue Civic Type R-i jõuallikaks on otsepritse ja turbolaaduriga 2-liitrine bensiinimootor, mis pakub esiveoliste sportlike luukpärade segmendis ületamatut jõudlust. Sprint 0–100 km/h saavutatakse vaid 5,7 sekundiga ja tippkiiruseks on 270 km/h.

Kasutusele on võetud mitu uuenduslikku veermikulahendust, et tagada nauditav juhitavus ja minimeerida rataste läbilibisemist kiirel kurvisõidul. Samuti esitletakse Civic Type R-il esmakordselt uut +R-nuppu, mille sisselülitamine muudab veermiku, roolisüsteemi ja mootori koostöö veelgi sportlikumaks.