• Hind alates 17 990 eurost
• Elegance mudeli hind 19 990 eurot
• Executive varustutase alates 22 990 eurost

Uhiuue HR-V välimuses sulanduvad üheks iseloomuga kupee ning sitke ja tugeva hoiakuga jõuline maastur. Seest leiavad reisijad klassi mahukaima pakiruumi (470 kuni 1533 liitrit ). Tänu uudsele paigutusele on HR-V erakordne mitmekülgsus ühendatud Honda praktilise süsteemiga Magic Seats, mis võimaldab arvukalt lastimisviise.

Comfort baasmudeli valinud ostjate eest kannavad hästi hoolt standardvarustuses sisalduvad mugavusfunktsioonid, nagu näiteks automaatne kliimaseade, Bluetooth handsfree telefonisüsteem, püsikiirusehoidja ja halogeen päevasõidutuled.

Keskmise varustusastme Elegance mudelile (hinnaga 19 990 eurot) lisati mitmeid tippklassi funktsioone, sh muudetava tundlikkusega vihmaandur, aktiivsed kaugtuled, eesmised ja tagumised parkimisandurid ja kuue kõlariga audiotäiendus. „Smart Touch” salong sisaldab muuhulgas automaatset kahetsoonilist kliimaseadet, mida juhitakse puutetundliku paneeli kaudu.

Kõrgeima varustusastme Executive mudeli (alates 22 990 eurot) valinud kliendid hindavad tekstiil- ja nahksisu kombinatsiooni, võtmeta lukustus- ja käivitussüsteemi, LED lähi- ja päevasõidutulesid ning tagurduskaamerat. HR-V ruumikuse tunnet võimendab avatav klaaskatus.