Üritus toimub juba 5. aastat, igal kevadel ja sügisel. Kui eelnevatel aastatel on samalaadsed ettevõtmised toimunud Tallinnas, siis sellest aastast minnakse sügise üritusega tuurile, eesmärgiga ilusaid hobiautosid igal aastal näidata ja tutvustada erinevates kaunites Eestimaa paikades.

Lisaks kogu sellisele meeldivale ajaviitmisele ja hobisõidukite väljapanekule on olulisel kohal ka ettevõtmise kasvatuslik mõju. Üritusega propageeritakse ohutut liiklemist ning soovitakse kõikide liiklejate tähelepanu pöörata igapäevaliikluses toimuvale.

Hobiautode kogunemisele oodatakse enamaltjaolt Ameerika päritolu autosid, kuid tegelikult on alati kutsutud ka kõik muud klassikalised ja omapärased sõidukid, olenemata päritolumaast. Kolmele ilusamale paneb žürii välja eriauhinnad. Žürii koosneb peamiselt kohalikest prominentsetest äri- ja poliitikategelastest.

Üritus on heategevuslik ning tasuta ja suunatud tervele perele. Vaatamist ning silmailu jätkub kindlasti kõikidele! Kohale tuleb oma mõne näituse-eksemplariga Eesti kuulsaim tsikliehituse meister IGOR BROKK.

Ürituse muusikalise poole eest hoolitsevad Eestis tuntud rock DJ'd: DJ Albert Marginal ja DJ Chasper Kazparovich. Peaesineja on legendaarne rock-muusikat mängiv tšellokvartett C-JAM. Üritusel astuvad üles A-Rühma tantsutüdrukud. Päeva juhib Tanel Talve.

Üritust korraldab MTÜ Baltic Hot Rod Association ning selle suurtoetaja on Põhjakeskus.